Sms4Less - Your mobile solution partner

Nederlands Français English

Excel

icon
Auteur: Gert Nijs
Importeren van excellijst in Smartsms.

Beste, wanneer ik een excellijst importeer in smartsms en het vakje dubbele nummers filteren aanvink, verschijnen nog steeds alle dubbele nummers in het voorbeeld. Gaat het hier om een weergavefout of worden al deze nummers toch gezonden en werkt de filter niet?
Alvast bedankt

Je gebruikt best onze online tool, smartsms wordt niet meer ondersteund.

Laatste update: 2008-05-20 20:41

Print dit record Print dit record Stuur naar een vriend Stuur naar een vriend

Gemiddelde beoordeling: 0 van 5 (0 Stemmen )

volledig onbruikbaar 1 2 3 4 5 bijzonder waardevol

U kunt commentaar op deze vraag geven.