Sms4Less - Your mobile solution partner

Nederlands Français English

Online SMS

icon
Auteur: sms4less
Hoe ziet de ontvanger van de sms'jes dat ik hem/haar een bericht gestuurd heb?

De afzender van het bericht is automatisch uw eigen GSM-nummer waarmee u zich registreerde. U kan uiteraard ook kiezen om een alfanumerieke tekst als afzender te gebruiken. Zo kan u van de 160 karakters in het bericht ten volle gebruik maken en de afzender bepalen op de naam van uw zaak, organisatie,...

Laatste update: 2006-07-17 09:03

Print dit record Print dit record Stuur naar een vriend Stuur naar een vriend

Gemiddelde beoordeling: 2.5 van 5 (4 Stemmen )

volledig onbruikbaar 1 2 3 4 5 bijzonder waardevol

U kunt deze vraag niet becommentariëren